Sóc un fotògraf que viu l'esport.
Tot el meu treball es basa en la professionalitat i la captura del moment decisiu, per així garantir el millor resultat possible.
 
El meu estil no és fàcil de definir, m'agraden els detalls, que incloc o deixo fora de l'enquadrament, esperant el moment decisiu i irrepetible, un somriure, una mirada, un gest que transmeti diferents emocions, i que ens recordi aquest moment inoblidable. La creativitat, la naturalitat són dues qualitats que busco en les meves fotos, cadascuna en el seu moment, i fins i tot en combinació de les dues. Tot per a un resultat que satisfaci als meus clients.
La fotografia és avui l'art. I com l'art, és lliure. L'artista construeix imatges capturant moments irrepetibles per fer-inoblidables.
 
 
 
 
Un estil, una idea:
Henri Cartier Bresson
(22 d'agost de 1908 - 3 de agost del 2004) .Va ser un cèlebre fotògraf francès considerat per molts el pare del fotoreportatge. Va predicar sempre amb la idea d'atrapar l'instant decisiu, versió traduïda de les seves "imatges d'amagat". Es tractava, doncs, de posar el cap, l'ull i el cor en el mateix moment en què es desenvolupa el clímax d'una acció.
 
 
No dubtis a contactar per a qualsevol dubte o pregunta, estaré encantat de respondre't.
Tel. +34677386780
sportfotogalicia@gmail.com